Обрано нового Протоігумена Львівської провінції Згромадження редемптористів


28 листопада 2010 р. шляхом голосування новим Протоігуменом Львівської провінції Згромадження редемптористів на наступні чотири роки обраний о. Ігор Колісник, ЧНІ. На цій посаді він замінить о. Василя Іваніва, ЧНІ, який виконував служіння Протоігумена протягом шістьох останніх років.


Отець Ігор Колісник народився 26 березня 1976 р. в м. Тернополі. Після закінчення середньої школи, 19.08.1993 р. вступив до Львівської Провінції ЧНІ. Богословські студії здобував у Кракові в Папській Теологічній Академії (Польща) та Іннсбруцькомі університеті (Австрія). У 1999 р. склав довічні монаші обіти, а 2000 р. прийняв священиче рукоположення, згодом працював сотрудником в парафіЇ св. Йосафата ( м. Львів).


Протягом 2001-2006 р. студіював філософію на університеті в Іннcбруку (Австрія), де здобув ступінь магістра філософії. Після завершення студій протягом двох років був душпастирем для українців в Канаді (Вінніпег, Саскатун), де служив разом із співбратами Йорктонської провінції Згромадження редемптористів.


У 2008 р. обраний членом управи Львівської провінції Згромадження редемптористів, а також скерований ігуменом спільноти редемптористів в м. Новояворівськ та настоятелем місцевого храму. Протягом цих років проповідував численні місії та реколекції у США, Італії, Канаді, Україні. У 2009 р обраний делегатом ХХІV Генеральної Капітули Згромадження редемптористів в Римі.


Володіє німецькою, англійською та польською мовами.