Реколекції для батьків


3-5 березня 2017 року у монастирі св. Альфонса відбулись реколекції для батьків студентів-редемптористів. Молитовний, активно-відпочинковий розклад і спільний побут створили невимушену та радісну атмосферу в монастирі.


Отець Роман Жиравецький, брати Сяргєй Ганчаров і Назарій Ланько ділилися з батьками духовними науками, інші брати займались організацією інших пунктів програми реколекцій. Одним з таких незабутніх пунктів було відвідування владики Володимира Груци на Святоюрському пагорбі міста Лева, де у всіх була можливість помолитись у соборі св. Юра, відвідати митрополичі палати та пройтись садами. Після теплого та радісного прийняття владикою Володимиром, брати з своїми батьками, продовжили екскурсію храмами Львова, яку проводив брат Святослав Вонс. День завершився культурно-відпочинковою програмою, спілкуванням, проведенням вікторини та співом духовних пісень.


На завершення реколекцій батьки помолилися св. Літургію у храмі блаженного Миколая Чарнецького. Згодом приступили до його мощей та відбувся Чин на оздоровлення душі і тіла. 


Кінцевим пунктом цих реколекцій - була спільна зустріч, на якій кожен міг поділитись своїми враженнями та переживаннями та подякувати Богові за цей цінний, гарно проведений час.


Спільнота студентату