Концерт до дня матері


21 травня 2017 року, у чудовий недільний день, в залі церкви Матері Божої Неустанної Помочі відбувся святковий концерт, на якому віршами, танцями і піснями діти нашої парафії вшанували Пресвяту Діву Марію, Матір Божу, а також усіх жінок, які несуть у світ любов, ніжність і красу.


У заході взяли участь художні колективи, навчаючись у яких, діти розкривають свої таланти, здобувають виконавську майстерність та своїми творчими здобутками приносять радість батькам, глядачам і тим самим творять духовну мистецьку спільноту парафії.

Дитячо-юнацький хор «Благословення», яким керує Галина Яценко, хореографічна студія «Писаночка» з керівником Людмилою Цідило, театральна студія під орудою Валентини Водяної, а також солісти-вокалісти разом зі своїм викладачем Русланою Копоть, створили святкове хвилююче родинне дійство, на якому усіх об’єднало почуття глибокої вдячності матерям і щирої радості від усвідомлення, що кожен з нас є безцінним Господнім дарунком у світі.


Хочеться побажати усім учасникам свята, від наймолодших до найстарших, щедрого Божого благословення, невичерпного натхнення, творчого завзяття, нових мистецьких ідей і вдалого втілення їх у майбутньому. Хай ці зустрічі спонукають нас берегти і продовжувати добрі традиції нашої парафії.


 З сайту храму Матері Божої Неустанної Помочі.