«Канікули з Богом» у Ковелі


Гарна погода, багато дітей, багато дитячих усмішок і ще багато чого цікавого було в дні, коли на парафії бл. Миколая Чарнецького відбувалися «Канікули з Богом». А відбувалися вони з 10 по 16 липня 2017 р.


Цей рік в нашій Католицькій Церкві є роком, який в особливий спосіб присвячений Пречистій Діві Марії, яка через трьох маленьких дітей в 1917 році у Фатімі (Португалія), явила себе світові. Тому, на цьому таборі ми роздумували та молилися до Діви Марії. Святкову, Богородичну програму розпочали Аня та Софія, наші аніматори із львівської молодіжної спільноти «ІХТУС» та бр. Віталій, семінарист Львівської Духовної семінарії та учасник молодіжної спільноти «Світло Христа».


Протягом тижня наші аніматори разом з місцевою молодіжною спільнотою «8 Блаженств» показували дітям вистави з життя Пречистої Діви Марії. В ці дні діти також отримали вервиці і протягом тижня помолилися повну вервицю до Діви Марії.


Кожен день нашого табору ми розпочинали Службою Божою, яка протягом дня «обростала» різноманітними іграми, бансами, піснями, рукоділлям, футболом. Таким чином ми прославляли нашого Господа.


Дякуємо бр. Віталію, Ані та Софії за гарні «Канікули з Богом».


о. Михайло Гасяк, редемпторист



КЗБ2017 у Ковелі