Спільний відпочинок хорів


28 вересня 2017 року хор нашої церкви бл. Миколая Чарнецького, вирушив на екскурсію до Яремче. Цю поїздку організував для нас ігумен монастиря о. Михайло Іваняк, редемпторист. 


Наступного дня до нас долучилися хористи і парафіяни з Кам’янця-Подільського разом з о. Ігорем Павлієм, редемпторист. В другій половині цього дня було сходження на г. Маківка, де наверху спільно палили багаття і збирали гриби. 


Увечері була особлива спільна молитва в каплиці реколекційного дому. Провадила цю молитовну зустріч сестра Ірина Горланова, редемптористка. Це було щось прекрасне і надзвичайне, сестричка зуміла донести до нас Слово Боже і запалити в наших серцях іскорку любові і бажання щирої молитви. Вдячні їй за все. 


30 жовтня на нас чекали ще гарні поїздки. Ми відвідали Буковель. Були на озері Молодість і підіймались по канатній дорозі, милуючись краєвидами. Цього ж дня побували біля водоспаду Гук. Вражаюче! Але найважливішим було те, що кожен день розпочинався зі Служби Божої, де ми могли прийняти Святе Причастя. 


У суботу ввечері редемптористи приготували для нас святкову вечерю. Було весело і шумно. Наші хорі співали християнських пісень, а також патріотичних і народних пісень. Всі були як одне ціле. На закінчення ставши в коло і взявшись за руки помолились. У неділю після Служби Божої з любов’ю, радісно попрощались і відправились по домівках.


Тільки для ковельчан о. Михайло приготував ще кілька сюрпризів. По дорозі відвідали маму о. Михайла, а потім заїхали до Гошева. Помолились біля чудотворного образу Матінки Божої. 


Всі ці чудові спогади ще надовго залишаться в наших серцях.


п. Тамара Васильчук, парафіянка храму бл. М. Чарнецького (Ковель)