Герардові змагання


Своє іменне свято відзначила в суботу, 21 жовтня 2017 р., Катехетична школа імені св. Герарда парафії Матері Божої Неустанної Помочі в Івано-Франківську. Діти, батьки, аніматори та катехити зібралися цього дня не на навчання, а на забави.

З 12 години розпочалася реєстрація, на якій кожна дитина отримала паспорт, необхідний для участі у святкуванні, яке відбувалося у формі змагання. Усі учасники були поділені на вікові групи: від 3 до 5 років (з батьками) , 6-8 років та діти 9-13 років.

Гра складалася з 15-16 точок, на яких діти виконували різноманітні завдання: логічні, фізичні, на швидкість, час і т. д. На кожній точці обиралися (залежно від завдання) 2-5 дітей однакової вікової категорії. Переможець з цієї групки отримував винагороду 150 герардиків (вигадана валюта, за яку можна було придбати щось у імпровізованій крамниці), за 2 місце - 100 герардиків, за 3 - 50.

Можна були проходити одне і те саме завдання двічі, але лише за умови, що всі інші точки вже були пройдені. Це перевірялося наявністю відміток у паспорті, які залишали аніматори. За виграні у змаганнях герардики можна було придбати ласощі і ігри.

Гра тривала близько двох годин. Після її завершення діти відпочивали, танцювали, бавилися, а аніматори тим часом, зібравши всі паспорти, виявляли переможця. У кожній віковій групі діти, які зайняли 1, 2, 3 місце за підсумками всіх змагань, отримали призи: ігри, іграшки і пряники. Кожен з учасників також отримав пряник на згадку.

Герардові змагання