Місія в с. Криниця


З 20 по 22 жовтня 2017 року у храмі Христа Царя села Криниця (Миколаївський р-н, Львівська обл.) відбулася місія «Розпізнай своє покликання» з особливим наголосом на покликання до богопосвяченого життя, яку провели редемптористи Львівської провінції. Місійну групу очолив отець Віталій Назар (префект студентату); до неї також увійшли брати-студенти: Сяргєй Ганчаров, Назарій Ланько, Василь Чавага, Роман Бобков та Святослав Вонс.


Яскраві та насичені зустрічі для молоді супроводилися пісенною та анімаційною програмою з використанням різноманітних євангелізаційних методів, метою яких було представити молодим людям любляче та добре серце нашого Бога та глибше застановитися над своїм життєвим покликанням.  


Також брати провели катехизацію для дітей, а отець Віталій виголосив реколекційні науки для дорослих з молитвами на оздоровлення душі і тіла за посередництвом бл. Миколая Чарнецького. 


Дана місія стала своєрідною підготовкою і відновленням життя парафії до храмового празника Христа Царя. У свою чергу редемптористи висловлюють щиру подяку за теплий і гостинний прийом отцю Івану та місцевих жителям, а молоді за відкритість і взаємну співпрацю на дорозі пізнання себе і Бога. 


бр. Назарій Ланько, редемпторист