В Івано-Франківську освятили приміщення кандидатури


Освячення новозбудованого приміщення кандидатури Львівської провінції редемптористів відбулося в монастирі св. Йосифа в Івано-Франківську у 285-ту річницю заснування Згромадження 9 листопада 2017 р. Подвійне торжество зібрало разом співбратів з різних монастирів України. Разом з редемптористами свято розділили священики з Івано-Франківська, сестри-редемптористки, викладачі кандидатури та робітники, які своєю працею спричинилися до побудови приміщення.      

Святкування розпочали Молебнем до Пресвятої Богородиці Неустанної Помочі, який очолив протоігумен Львівської провінції редемптористів о. Андрій Рак. Після Чину благословення ігумен монастиря о. Андрій Цікало подякував настоятелям спільнот, які допомагали у будівництві приміщення кандидатури, та працівникам, які безпосередньо брали участь у будівництві.   

Кандидатура являє собою підготовчий етап перед початком новіціяту. Її метою є розбудження, пошук і розвиток покликання. Кандидати протягом року навчаються за програмою підготовчого року семінарії, а також знайомляться з духовністю і місією Згромадження.

В Івано-Франківську освятили приміщення кандидатури