Місія в м. Южноукраїнськ


Свята місія в м.Южноукраїнську відбулася з 19 по 26 листопада 2017 року. Місцевий душпастир о. Ігор Ворона та його громада активно взяли участь у програмі місії – чисельно приходили на богослужні та місійні науки.


Окрім зустрічей у храмі місіонери відвідали чимало державних установ та закладів – провели тематичну зустріч для студентів і старшокласників ЗОШ №3, ЗОШ №4, ліцею та гімназії з нагоди вшанування 125-ліття від дня народження Патріарха УГКЦ Йосифа Сліпого та зустрілися з педагогічним колективом ЗОШ №4, зустрілися з особовим складом ВЧЗ044 Нацгвардії, що несуть службу на Південноукраїнській Атомної Електорстанції. Відбулися заняття з вихованцями міського Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, Соціальної служби у справах сім’ї, Южноукраїнського територіального центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Згадані соціальні заклади існують завдяки підтримці небайдужих городян а також великій жертовності їх працівників.


Місіонери мали нагоду поділитися Божим Словом, подякувати за служіння та відповісти на запитання медичних працівників Міської інфекційної лікарні та відділення жіночої консультації. Отці та сестри взяли участь у низці патріотичних громадських ініціатив – святкуванні річниці Революцій Гідності, зорганізованому Южноукраїнським Міським історичним музеєм, вшанували жертв голодомору 1932-33 рр. пройшовши свічковою ходою до меморіалу «Ангел Скорботний» та відслуживши панахиду. Пам’ятним було спілкування з учасниками волонтерської організації «Мирне небо» та знайомство з їх діяльністю для підтримки нашої армії в зоні АТО та членів їх родин.


Бажаємо парафіянам УГКЦ та всім мешканцям міста духовного зростання і Божого благословення для усіх добрих справ та починань.


Місійна група