Проповіді

RSS FEED
  • Введення в храм Пресвятої Богородиці

    Подія введення Марії в храм навчає нас, що кожен християнин повинен постійно працювати над своїм духовним вихованням, поглиблювати його.

  • Неділя 26-та по Зісланні Святого Духа

    Причиною нещасливості сучасної людини, її ув’язнення матеріальним світом є втрата основної мети життя – бути з Богом.

  • Неділя 25-та по Зісланні Святого Духа

    Господь Бог своїм провидінням так керує обставинами нашого життя, щоб у різний спосіб ми досвідчили Його турботу і любов до нас.

  • Cобор Архистратига Михаїла

    Кожна людина має свого ангела-хоронителя. Молімось часто до нього, щоб він завжди і всюди хоронив нас від усякого нещастя духовного і тілесного.

  • Неділя 24-та по Зісланні Святого Духа

    Зв’язок любові людини з Богом зроджує в неї почуття себе як приятеля Бога, близької особи, а не раба, невільника букви Божого закону.

  • Неділя 23-тя по Зісланні Святого Духа

    Пам’ять про Божу присутність у щоденних справах, про божі заповіді стає духовним світлом для людини і наставляє її на добру дорогу яка веде до Бога, до мети життя – нерозривного з’єднання з Ним у вічності.

  • Святий великомученик Димитрій

    Всі святі мали тернисту дорогу до неба, багато терпінь і випробувань. Однак вони були готові з любові до Бога навіть віддати своє життя на муки, щоб осягнути життя вічне з Богом.

  • Неділя 22-га по Зісланні Святого Духа

    Дійсність людського життя від віків складається так, що у світі в різні часи є люди багаті, заможні і є бідні, терплячі. Але життя кожної людини різних станів має один кінець – смерть.

  • Неділя 21-ша по Зісланні Святого Духа

    Слово Боже - це звернення Бога, люблячого батька до людини, своєї духовної дитини, це пропозиції помочі, потіхи, розради, духовної підтримки, захист перед небезпеками.

  • Неділя 20-та по Зісланні Святого Духа

    Євангеліє цієї неділі розповідає нам про вдову, в якої помер єдиний син, і вона залишилась сама на цьому світі. Але жодна людина не є сама в цьому житті, тому що з нами зажди є Бог.

Сторінка:   «    <  2122232425  >    »